Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κάτσε καλά Αλέξη” – Η κόντρα με τον Βενιζέλο όταν ο Τσίπρας πρότεινε Αρσένη!

“Κάτσε καλά Αλέξη” – Η κόντρα με τον Βενιζέλο όταν ο Τσίπρας πρότεινε Αρσένη!

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όταν για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη.

Όταν ο κ.Τσίπρας έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ο κ.Βενιζέλος με οργισμένο ύφος του είπε: Όλες αυτές τις ημέρες φωνάζετε για υπηρεσιακή κυβέρνηση και τώρα έρχεστε και προτείνετε πολιτικό πρόσωπο; Πρόκειται για κολοσιαία αντίφαση! Δεν είναι δυνατόν να αρνείσαι μια οικουμενική κυβέρνηση και να έρχεσαι τώρα να μου προτείνεις πολιτικό πρόσωπο για υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Πρόκειται για φτηνή κομματική συναλλαγή”.

Τότε, ο κ.Τσίπρας απάντησε ότι αποδέχεται την πρόταση Παπούλια να παραμείνει ο κ.Παπαδήμος πρωθυπουργός κάτι το οποίο είχαν αποδεχθεί οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζελος.

Όμως, επειδή τόσο οι κύριοι Καμμένος, Κουβέλης και Παπαρήγα διαφώνησαν και με την επιλογή Παπαδήμου ο κ.Τσίπρας συμφώνησε στην επιλογή του Προέδρου του ΣτΕ, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Η κίνηση Τσίπρα να προτείνει τον σύζυγο της Λούκας Κατσέλη για υπηρεσιακό πρωθυπουργό θεωρείται ξεκάθαρο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία με την Κοινωνική Συμφωνία ενόψει των εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

17 Ιουνίου οι εκλογές – Πικραμμένος πρωθυπουργός – Πρόταση Παπούλια για παραμονή Παπαδήμου, τη δέχτηκαν Σαμαράς, Βενιζέλος – Αρσένη πρότεινε ο Τσίπρας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε