Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατσέλη: “Θα επιμένω μέχρι τελευταία στιγμή”

 Επιμένει η Λούκα Κατσέλη πως δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, για τις συλλογικές συμβάσεις, στην αυριανή κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζητήσει το ΚΚΕ.

Σε συνομιλία της με δημοσιογράφους η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως το να μην ψηφίσει την διάταξη που παγώνει τις κλαδικές είναι για αυτήν «θέμα αρχής» και παρέπεμψε στην αυριανή ομιλία της, όπου, όπως είπε, θα εξηγήσει ακριβώς τους λόγους για τους οποίους δεν θα δώσει την ψήφο της.

Παράλληλα, η κυρία Κατσέλη διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνάντηση της χθες με τον Γιώργο Παπανδρέου, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ την Τρίτη. «Δεν συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό όπως γράφτηκε. Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία», είπε η κ. Κατσέλη και ανακοίνωσε πως με άλλους συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει τροπολογία που θα αφορά στα εργασιακά και η οποία ελπίζει να γίνει δεκτή από την Κυβέρνηση.

Νωρίτερα, από το βήμα της Ολομέλειας, η Άννα Νταλάρα ζήτησε από το οικονομικό επιτελείο, έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή, να αλλάξει το άρθρο 37 για τις συλλογικές συμβάσεις, τονίζοντας πως «έχει τεράστια σημασία σε μία διαλυμένη αγορά εργασίας να μην ρίξουμε την οριστική ταφόπλακα στους μισθωτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εμπλοκή – Επιμένει η Λούκα Κατσέλη πως δεν θα ψηφίσει

Η καθοριστική αλλαγή στο άρθρο 37 σώζει το ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία της Πέμπτης;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε