Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβγάς χωρίς τελειωμό! Βενιζέλος: “Ο Σαμαράς πήγε για ύπνο!”

Η βεντέτα που άνοιξε χθες με τον άγριο καυγά Βενιζέλου – Σαμαρά στην σύσκεψη των αρχηγών δεν θα κλείσει έτσι εύκολα. Παρά τις σκληρές κουβέντες που ακούστηκαν και την πυροσβεστική παρέμβαση Παπαδήμου, η πλευρά Βενιζέλου φαίνεται να το τραβάει…

Στενοί συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης μιλούν για κινήσεις μικροπολιτικής από τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα τον κατηγορούν ότι χθες «αρνήθηκε να διαπραγματευτεί με την τρόικα και πήγε για ύπνο»!
«Δε μας έδωσε ούτε καν μια αντιπρόταση» έλεγαν αναφερόμενοι στο βέτο του για την μείωση των επικουρικών συντάξεων.

Ο ΚΑΥΓΑΣ

Ο άγριος καβγάς του προέδρου της ΝΔ με τον υπουργό Οικονομικών έγινε μέσα στην σύσκεψη, με τον Λουκά Παπαδήμο να παρεμβαίνει, διώχνοντας από την αίθουσα τον κ. Βενιζέλο.

Με την προεκλογική περίοδο κάπου στο… βάθος, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος ακονίζουν τα… μαχαίρια τους. Το έκαναν ακόμη και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο υπουργός Οικονομικών μπήκε στη σύσκεψη υπό τον Λουκά Παπαδήμο για να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση για τα μέτρα και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και να δώσει διευκρινίσεις για διάφορα ζητήματα.

«Με τις έμμονες σου στις συντάξεις, βάζεις τη χώρα στη χρεοκοπία» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να λάβει μια οργισμένη απάντηση από τον Αντώνη Σαμαρά.

«Ποιος είσαι εσύ που μιλάς; Με τη διαπραγμάτευση που κάνεις δε μπορούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Είδαμε τι έχεις κάνει. Τι είναι αυτά που κάνεις», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κάπου εκεί και ενώ ήταν ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη σύσκεψη ο Αντώνης Σαμαράς, παρενέβη ο πρωθυπουργός, ζητώντας από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να φύγει από την αίθουσα. «Κύριε αντιπρόεδρε, σας παρακαλώ, αφήστε μας μόνους» είπε ο Λουκάς Παπαδήμος, «σβήνοντας» έτσι τη φωτιά που παραλίγο να βάλει μπουρλότο στη σύσκεψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Μπλόκο” Σαμαρά στις συντάξεις – Που θα βρεθούν 300 εκατομμύρια;

Όλα τα μέτρα που θα μας βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην φτώχεια – Μαχαίρι σε μισθούς – συντάξεις – Μονιμότητα τέλος

Τρόικα: “Έχετε 15 ημέρες προθεσμία για να συμφωνήσετε” 

«Δεν υπάρχουν λόγια για την ανευθυνότητα των Ελλήνων πολιτικών»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε