Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κεδίκλογλου: Πυροτέχνημα Τσίπρα οι πρόωρες εκλογές

Κεδίκλογλου: Πυροτέχνημα Τσίπρα οι πρόωρες εκλογές

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το κάλεσμά του προς την κυβέρνηση για πρόωρες εκλογές, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συνθήματα να ρίξει, δεν έχει εναλλακτική λύση να προτείνει, δεν του έχει μείνει άλλο από το πυροτέχνημα των πρόωρων εκλογών» και πρόσθεσε «Δεν ρωτάει αν ο λαός τις θέλει; Προφανώς ξέρει ότι δεν τις θέλει!», αναφέρει ο Σίμος Κεδίκογλου.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοκκινιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «ο κ. Τσίπρας μιλάει για «ακροδεξιά» και ακρότητες! Δεν κοιτάει το κόμμα του όπου οι ακραίοι κάνουν πάρτι! Μας κάνουν και μαθήματα μετριοπάθειας…»

Όσον αφορά στην ΑΟΖ ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι ελληνικά. Η απαραίτητη πολιτική κάλυψη σήμερα είναι ευρωπαϊκή».
Ο κ. Τσίπρας θέλει την Ελλάδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά της, επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου και κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ να θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΑΟΖ πριν από λίγους μήνες, και τι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της Μακεδονίας…
Φροντιστήρια Εθνικής πολιτικής δεν μπορεί να κάνει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε το κόμμα του, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: Να γίνουν τώρα εκλογές αντί να ληφθούν μέτρα

“Αν είχε εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταφέρει να θέσει όρους στους δανειστές”

Σαμαράς: Βγήκαμε από την εντατική, όχι από το νοσοκομείο

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς βαφτίζει το κρέας, ψάρι

Ραούλ Κάστρο σε Aλέξη Τσίπρα: “Ωστε εσύ είσαι ο Έλληνας που όλοι περιμένουν να γίνεις πρωθυπουργός;”

Ο Αλέξης Τσίπρας δίπλα στην σορό του Τσάβες – ΦΩΤΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε