Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα – Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνετε σωσίβιο σε πράξεις τυφλής βίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

– Νέος γύρος ανταλλαγής ανακοινώσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ
– Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου μίλησε για σοβαρότατες ευθύνες της Κουμουνδούρου
– «Το να απαντάς στον Κεδίκογλου το μελάνι σου χαλάς!» η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
– Είχαν προηγηθεί αιχμηρές ανακοινώσεις μετά την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου

Δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι ανταλλαγής αιχμηρών ανακοινώσεων, με αφορμή εμπρηστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων, γραφείων κομμάτων και συγγενών πολιτικών.

Την ώρα που οι πολίτες βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται όλο και πιο δύσκολη και ορισμένοι τρομοκρατούνται γιατί έχουν κάνει το «λάθος» να μένουν κοντά σε δημοσιογράφους, πολιτικούς και γραφεία κόμματων και ξυπνούν από εκρήξεις και επιθέσεις με γκαζάκια ή μολότοφ, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση μαλώνουν, μάλλον σε ξένο αχυρώνα!

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πως «η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά, υλοποιώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, ενώ συνειδητά καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου», απάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Αντί να αναγνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις σοβαρότατες ευθύνες που έχει με τις ρητορείες περί «καλής» και «κατανοητής» πολιτικής βίας, τις απειλές λυντσαρίσματος αντιπάλων και τις θεωρίες για … μολότοφ ανακύκλωσης και λοστάρια οικιακής χρήσης, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Ας κρίνουν οι πολίτες», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε νεότερη δήλωση του.

Μια δήλωση που δεν έμεινε αναπάντητη από την Κουμουνδούρου. «Αυτό που κατανοούν οι πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης, είναι την αγωνιώδη προσπάθεια μιας κυβέρνησης που καταρρέει, να βρει σωσίβιο σε αυτές τις πράξεις τυφλής βίας και αποπροσανατολισμού. Ψιλά γράμματα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το να απαντάς στον Κεδίκογλου το μελάνι σου χαλάς!», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βια και οι εμπρηστικές επιθέσεις στήνουν σκηνικό πόλωσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ – “Η ΝΔ συμπεριφέρεται σαν συγγενής της Χρυσής Αυγής”

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου…

Τσίπρας: Δε θα έλεγα όχι σε συνάντηση με τη Μέρκελ

Focus: Ο Τσίπρας έρχεται να τα ψάλει στον Σόιμπλε!

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου – “Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται” λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Νέοι εμπρησμοί τη νύχτα σε γραφεία της ΝΔ, της ΔΕΗ και τράπεζες

«Σφάζονται» ξανά κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ για τα… γκαζάκια – Κεδίκογλου: Ζητάμε το αυτονόητο – ΣΥΡΙΖΑ: Φταίμε και για τους εξωγήινους!

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις με γκαζάκια κατά των 5 γνωστών δημοσιογράφων

Οργανωμένη επίθεση με γκαζάκια εναντίον γνωστών δημοσιογράφων – Αγρια κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε