Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Ο κ. Παναγούλης μπέρδεψε την χούντα με την τρομοκρατία

Κεδίκογλου: Ο κ. Παναγούλης μπέρδεψε την χούντα με την τρομοκρατία

Να τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Στάθης Παναγούλης, εκτός και αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση, ζητεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Κάθε λεπτό που περνάει και ο Στάθης Παναγούλης παραμένει μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου.

“Η αποδοκιμασία στη βία, στην ανομία και την τρομοκρατία πρέπει –επιτέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ- να είναι έμπρακτη. Όπως και η έμπρακτη αποδοκιμασία των δηλώσεων Παναγούλη περί «στρατοδικείων» και «Νεοναζί υπουργών».
Ας αποδείξει επιτέλους εμπράκτως το κόμμα του κ. Τσίπρα ότι σέβεται το Σύνταγμα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλότητα. Γιατί στην Δημοκρατία ούτε επιτρέπονται απειλές για λιντσάρισμα πολιτικών αντιπάλων, ούτε καλύπτονται δηλώσεις εξομοίωσης ληστών – τρομοκρατών με τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία”, καταλήγει.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ζήτησε να απονεμηθεί βραβείο νεοναζί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναγούλης: Βραβείο νεοναζί στον Δένδια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε