Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κεδίκογλου για το βίντεο: Δεν έγινε συρραφή, ήταν απόσπασμα – “Γελοιότητες” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου για το βίντεο: Δεν έγινε συρραφή, ήταν απόσπασμα – “Γελοιότητες” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

“Καρφιά” για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτη, Βίτσα και Διαμαντόπουλο άφησε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Όλη αυτή η αντιπαράθεση ξεκίνησε με μια απλή -δεν θα το πω καν απαίτηση- έκκλησή μου να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη κάθε μορφής βίας. Αυτό, όχι μόνο δεν υπήρξε σε πρώτη φάση, αλλά χαρακτηρίστηκα και ως Γκαίμπελς, επειδή επέμενα να ζητάω αυτό το δεδομένο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τη κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της βίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, αναγνώρισε ότι πλέον το επίπεδο του διαλόγου δεν τιμά κανέναν και πρόσθεσε:

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Σκουρλέτης και να λέει ότι οι παρακρατικοί της Δεξιάς χτύπησαν τα γραφεία της ΝΔ. Και δεν μπορεί ο κ. Βίτσας να λέει ότι δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου για την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός μου».

Σε ό,τι αφορά το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Διαμαντόπουλου, ο εκπρόσωπος ανέφερε: «Θέλω να αποδεχθώ ότι σε πρώτη φάση είχαν κυκλοφορήσει -άλλωστε, όλη η ομιλία του κ. Διαμαντόπουλου ήταν 50 λεπτά- μόνο αποσπάσματα, δεν έγινε συρραφή. Είναι παράθεση αποσπασμάτων. Ακόμη και στην πλήρη εκδοχή που παρουσίασε, στη συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει μια δικαιολόγηση της βίας και μια κατανόηση της οπλοχρησίας. Υπάρχει κι άλλη αναφορά ότι “οι μέρες σας είναι μετρημένες” και γενικά υπάρχει μια φρασεολογία που μας εξοικειώνει με τη βία» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση του πλαστογράφου και πάντα αναξιόπιστου κυβερνητικού εκπροσώπου είναι ανάξια κάθε σοβαρού σχολιασμού εκ μέρους μας. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε σε τι σημείο γελοιότητας θα φτάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς είναι επικεφαλής ακροδεξιών που τρομοκρατούν τον κόσμο! – Δένδιας: Είστε ανόητοι γκεμπελίσκοι

ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσων ενημέρωσης για το βίντεο Διαμαντόπουλου – Προβάλλετε το χαλκευμένο βίντεο που μοίρασε ο Κεδίκογλου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε