Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Αν ανησυχείς για την βία να μαζέψεις πρώτα τους δικούς σου!

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Αν ανησυχείς για την βία να μαζέψεις πρώτα τους δικούς σου!

Να συμμορφώσει πρώτα τα στελέχη του, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας ευπρόσδεκτη την «έστω και όψιμη» ανησυχία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για την κλιμάκωση της βίας. Για γελοιότητα χωρίς όρια, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν πραγματικά επιθυμεί τη “μέγιστη δυνατή καταδίκη” ας φροντίσει πρώτα να συμμορφώσει τα στελέχη του, που με εμπρηστικές δηλώσεις συνεχίζουν να πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, ο κ. Κεδίκογλου κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμμορφώσει πρώτα «τον αναρχικό βουλευτή που ακόμα διατηρεί στο κόμμα του, τα στελέχη και τη νεολαία του που καμαρώνουν για τα λοστάρια και τις μάσκες που διατηρούν στο σπίτι τους».

Ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι εξέφρασε στον κ.Παπούλια τη δυσαρέσκεια του κόμματός του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανησυχία του για το κλίμα βίας και τα κρούσματα τρομοκρατίας. “Είναι ανάγκη η μέγιστη καταδίκη από όλα τα πολιτικά κόμματα” είπε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ.,Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για προφανή αντιπερισπασμό, που επιχειρείται από την πλευρά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για τη συγκάλυψη της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ, των μνημονιακών νομοθετικών εκτρωμάτων και του προκλητικά άδικου φορολογικού νόμου.

“Δεν λένε να βάλουν μυαλό. Συνεχίζουν τη στρατηγική της έντασης και της στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με απώτερο στόχο την ενοχοποίηση των κοινωνικών αγώνων, ενώ ταυτόχρονα καλούν για κοινό μέτωπο κατά της βίας.
Η υποκρισία έχει και τα όρια της, η γελοιότητα, όμως, όχι”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας για τη λίστα Λαγκάρντ: Σε πανικό ο Βενιζέλος, αυτοενοχοποιείται

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε