Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κεφαλογιάννης: Να ελεγχθουν τα ταμεία όλων των κομμάτων

«Τα ταμεία όλων των κομμάτων πρέπει να ελεγχθούν διαχρονικά για λόγους διαφάνειας» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης

σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News σημειώνοντας ότι από το 1990 καταθέτει προτάσεις αλλά απορρίπτονται από το ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση αν θα πρέπει να παραπέμπονται πρώην πρωθυπουργοί με αφορμή τις ευθύνες που επιρρίπτει η ΝΔ στον κ. Σημίτη ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνει «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, αρκεί να υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις και να μη γίνονται τέτοιες κινήσεις στη λογική πολιτικών διώξεων αντιπάλων».

Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν βρίσκονται ακόμη και αν τυχόν αφορούν στελέχη της ΝΔ.

Εκτιμά επίσης πως το ΠΑΣΟΚ «δεν θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά αλλά θα μας οδηγήσει ταχύτατα στην ελεγχόμενη χρεοκοπία, σύμφωνα με τα σχέδια των ισχυρών της ΕΕ και του ΔΝΤ». Αναφέρει πάντως ότι η ΝΔ δεσμεύεται από τις διεθνείς συμβάσεις – εφόσον κληθεί στην εξουσία- αλλά θα διαπραγματευθεί εκ νέου όρους του μνημονίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε