Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κεραυνοί” κατά του υφυπουργού Παιδείας από συνεργάτη του που τα βρόντηξε και παραιτήθηκε

Κεραυνοί” κατά του υφυπουργού Παιδείας από συνεργάτη του που τα βρόντηξε και παραιτήθηκε
”Εχει αναξιοποίητα ένα δισ. ευρώ στο συρτάρι του από κοινοτικά κονδύλια για την έρευνα” είναι μερικές μόνο από τις ”κατηγορίες” του παραιτηθέντος προς τον υφυπουργό Γ.Πανάρετο.
 

Χρήματα υπάρχουν και μάλιστα πολλά λέει ο πρώην γ.γραμματέας Α.Μητσός που κατηγορεί , με συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία τον υφυπουργό Παιδείας, για καθυστερήσεις στις απορροφήσεις κονδυλίων και λανθασμένες επιλογές.
 
”Δεν υπάρχουν πάντοτε οι σωστές αποφάσεις κι εγώ δεν μπορώ να συνταχθώ με αποφάσεις που δεν τις θεωρώ σωστές” ισχυρίζεται ο κύριος Μητσός.
 
Μάλιστα έστειλε επιστολή παραίτησης στην υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, ενημερώνοντάς την ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση του :”Στην παραίτησή μου οδηγήθηκα λόγω διάστασης απόψεων με τον υφυπουργό Γιάννη Πανάρετο ως προς τα θέματα της αρμοδιότητάς μου. Η παραίτησή μου αυτή δεν αναιρεί φυσικά την ιδιαίτερα θετική γνώμη μου για την κυβερνητική πολιτική στον χώρο της Παιδείας ούτε και τα προσωπικά μου αισθήματα βαθιάς εκτίμησης και φιλίας προς το πρόσωπό σου”.
 
Η υπουργός Παιδείας έκανε δεκτή, την ίδια κιόλας μέρα, την παραίτηση του κ. Μητσού χωρίς να προβεί σε καμία απολύτως δήλωση, εκτός από ευχαριστίες για την προσφορά του.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε