Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κηδεία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Ο σπαραγμός της Ντόρας Μπακογιάννη [pics, vids]

Κηδεία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Ο σπαραγμός της Ντόρας Μπακογιάννη [pics, vids]

Στο πρόσωπό της αποτυπωμένος ο πόνος της απώλειας. Στο βλέμμα της χαραγμένη η λύπη. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως κάθε παιδί που αποχαιρετά για τελευταία φορά τον γονιό του, συγκλονίζει.

Ήταν από τους πρώτους που έφτασαν πριν από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (31.05.2017) στη Μητρόπολη για να περιμένει να φτάσει η σορός του πατέρα της. Εξαιτίας ενός προβλήματος στο πόδι, περπατά ακόμα με πατερίτσα.

—–> Ντόρα Μπακογιάννη: Με ριζίτικο της Κρήτης αποχαιρετά τον πατέρα της [vid]

Έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο. Εκείνος τη βοήθησε να ανέβει τα σκαλιά, εκείνος ήταν συνεχώς στο πλευρό της να τη στηρίζει. Στα χέρια της συνεχώς ένα λευκό μαντήλι. Με αυτό σκουπίζει τα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια της.

Χαιρετά όποιον την πλησιάζει και περιμένει να φτάσει η σορός του πατέρα της. Κι όταν φτάνει, λυγίζει. Δίπλα της, τα αδέρφια της, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα κι ο Κυριάκος. Και φυσικά τα παιδιά της, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη.

Όταν το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τοποθετείται μέσα στο ναό, για να γίνει πρώτα ένα τρισάγιο και μετά να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, η Ντόρα Μπακογιάννη, καθιστή κοιτά προς τα εκεί, με βλέμμα κενό από τον πόνο.

Λίγο αργότερα και αφού είχε αρχίσει το λαϊκό προσκύνημα, η Ντόρα Μπακογιάννη έφυγε από τη Μητρόπολη. Η μέρα θα είναι μεγάλη και ιδιαίτερα δύσκολη άλλωστε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε