Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κιλτίδης και Μαρκογιαννάκης προσχωρούν στο κόμμα της Μπακογιάννη

Οι δύο ανεξάρτητοι, πρώην βουλευτές της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι πρώτοι βουλευτές που πηγαίνουν στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη…

Όπως είχε γράψει χθες το Newsit, συνεργάτες της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη διεμήνυσαν οτι η αναγγελία νέου κόμματος ισχύει για τις 21 Νοεμβρίου και όπως λένε θεωρεί οτι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ένα πλήγμα στον δικομματισμό αλλά και το αποτέλεσμα στην Κρήτη δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ που είναι οριακά στο 50%.
 
Σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα”, στο τηλεοπτικό κανάλι Αλτερ, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, ανακοίνωσαν την προσχώρηση τους στο νέο κόμμα της κ.Μπακογιάννη.
 
Όπως είπαν και οι δύο βουλευτές, τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν πως οι νέοι θέλουν κάτι καινούργιο και το κόμμα της κ.Μπακογιάννη μπορεί να το δώσει αυτό το νεό! Μάλιστα ο κ.Μαρκογιαννάκης είπε πως τα αποτελέσματα στην Κρήτη είναι πολύ ενθαρρυντικά για το νέο κόμμα αφού ο υποψήφιος περιφεριάρχης Κρήτης που στήριξε η πρώην υπουργός πήγε πάρα πολύ καλά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε