Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κλείδωσαν οι εκλογές για τέλος Απρίλη

Κλείδωσαν οι εκλογές για τέλος Απρίλη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.02.2012 | 07:27
Πρώτη δημοσίευση: 17.02.2012 | 07:27

Ακόμη και την ερχόμενη Κυριακή μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις για την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και αυτή όλα δείχνουν ότι θα είναι

η τελευταία Κυριακή του Απριλίου, στις 29 του μήνα. Ειδικά στην περίπτωση που το eurogroup της Δευτέρας ανάψει το πράσινο φως για τη δανειακή σύμβαση και την ολοκλήρωση του “κουρέματος” τότε αυτή η ημερομηνία, λένε πηγές, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Με βάση το γεγονός ότι υπάρχουν δυνάμεις μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης που μοιάζουν να σπρώχνουν τα πράγματα στα άκρα μέσω απαιτήσεων επί απαιτήσεων και μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξουν και νέες αναβολές που θα... τινάξουν στον αέρα τις συμφωνίες για το νέο δάνειο και το “κούρεμα” φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να λυθεί στην κάλπη το πολιτικό ζήτημα το συντομότερο δυνατό.
Ακόμη μια ημερομηνία που "παίζει" είναι και η 6η Μαϊου, μια βδομάδα μετά δηλαδή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι εκλογές "πάνε" για τη δεύτερη Κυριακή μετά το Πασχα.

Διαβάστε επίσης:
Το μαρτύριο της σταγόνας για την Ελλάδα - Το χρέος ξεφεύγει από τις προβλέψεις και δημιουργεί νέα τρύπα τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ

11:00 Βορίδης-Γεωργιάδης ανακοινώνουν ότι προσχωρούν στη Ν.Δ.

Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση και έως τις 18 Μαρτίου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο