Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κλείνει" το ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα

`Κλείνει` το ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.06.2012 | 23:00
Πρώτη δημοσίευση: 03.06.2012 | 20:09

Έτοιμος δηλώνει ο Σαμαράς για τηλεμονομαχία με τον Τσίπρα την ίδια ώρα που στο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πως είναι ανοιχτοί σε οποιονδήποτε δημόσιο διάλογο. Ποια κόμματα αντιδρούν γι' αυτό το ντιμπέιτ...

Όλα δείχνουν πως το ντιμπέιτ είναι θέμα χρόνου πλέον αφού τόσο ο Αν. Σαμαράς όσο και ο Αλ. Τσίπρας δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγάλη τηλεμονομαχία.

Ο Αν. Σαμαράς δήλωσε πως στο ντιμπέιτ ο καθένας καλείται να μιλήσει για αυτά που πιστεύει και που σκοπεύει να πράξει μετά τις εκλογές.

Ο Αλ. Τσίπρας από την άλλη δήλωσε πως είναι ανοιχτός όχι μόνο σ' ένα διάλογο μεταξύ του ίδιου και του προέδρου της ΝΔ, αλλά και σε οποιαδήποτε δημόσιο διάλογο μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Από την άλλη, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιδρούν έντονα σ' ένα ντιμπέιτ μόνο μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα.

Χαρακτηριστικά, ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε πως επιθυμεί ντιπμέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, διότι σύμφωνα με τον ίδιο ένας διάλογος μόνο μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα δεν θα έχει κανένα νόημα, αφού μετά τις εκλογές κανένας δε θα κληθεί να κυβερνήσει μόνος του.

Σε ντιμπέιτ με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών επιμένουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με σκοπό να αντιπαρατεθούν όλα τα κόμματα και να ακουστούν όλες οι θέσεις.

Δειτε το βίντεοΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος: «Ας κάνουν Σαμαράς και Τσίπρας ντιμπέιτ και ο νικητής ας έρθει να κάνει ντιμπέιτ μαζί μου” 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο