Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κλέβει" ο ΣΥΡΙΖΑ τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ;

`Κλέβει` ο ΣΥΡΙΖΑ τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2012 | 15:06

Η 3η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα των "γενεθλίων" του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά φέτος, με αφορμή την ημέρα της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη το κόμμα κλείνει 38 χρόνια ζωής.

Όπως λένε από το ΠΑΣΟΚ η ημερομηνία αυτή θα είναι αφετηρία για το νέο του πρόσωπο.

Στην εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί και το αναμορφωμένο σήμα του κόμματος, θα κληθούν όλα τα στελέχη και όσοι έχουν διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις από το 1974 μέχρι σήμερα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία ιδεολογικού και αξιακού περιεχομένου, όπως αναφέρουν κύκλοι της Ιπποκράτους, ενώ θα γίνει η παρουσίαση του ανανεωμένου σήματος του ΠΑΣΟΚ.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Την ίδια ημέρα ανακοίνωσε εκδήλωση στη Νίκαι με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και δυο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τη Νίνα Κασιμάτη και τον Μενέλαο Γκίβαλο. Και στην αφίσα που κυκλοφόρησε φιγουράρουν τρία συνθήματα που έχουν συνδέσει άρρηκτα το άκουσμά τους με το ΠΑΣΟΚ: Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση.

Όταν ρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου για το θέμα η απάντηση ήταν: "Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλο ατόπημα".ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιοι είναι οι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ - Πολιτική

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο