Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόλαφος ο Αργύρης κατά Πρωτόπαπα: “Έτρωγε και έπινε με τον Παπανδρέου και τώρα τον βρίζει”

Τα “μαχαίρια” στο ΠΑΣΟΚ έχουν βγει για τα καλά με τον κίνδυνο διάσπασης να είναι πλέον ορατός. Αυτή τη φορά αιτία ήταν το πόθεν έσχες.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών ο Ευάγγελος Αργύρης που αντέδρασαν στο θεμα των «11» είπε ότι «ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται, άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα, τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν, σε μένα θα σταματήσουν;» αναρωτήθηκε.

Σχολιάζοντας το σύνολο των αντιδράσεων ο Ευάγγελος Αργύρης παραδέχτηκε ότι όντως η σκιά πέφτει και στους 300 και όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα τότε θα διαλυθεί και η σκιά. Ο κ. Αργύρης υπενθύμισε ότι ήδη έχει ζητήσει να ταυτοποιηθούν οι 11 βουλευτές από τους ορκωτούς λογιστές και σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει τα αποτελέσματα, τα οποία και θα γνωστοποιήσει.

Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Πάγκαλος όφειλε στο πόθεν έσχες να καταγράψει πού ξόδεψε τα 449.000 ευρώ από την πώληση ακινήτων του, τόνισε ότι δεν όφειλε γιατί αυτά τα ποσά καταγράφονται στην φορολογική του δήλωση. Ενώ, ερωτηθείς αν επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είπε: «Δεν μου προέκυψε θέμα Παγκάλου για να τον πάρω τηλέφωνο» .

Ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών ανέλαβε και την ευθύνη της σύγχυσης που δημιουργήθηκε όπως είπε προσθέτοντας όμως ότι η κριτική που του ασκήθηκε είναι δίκαιη ως προς την σύγχυση που προκάλεσε αλλά όχι ως προς την ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανικός στο ΠΑΣΟΚ – Για χάρη της διαδοχής υπουργοί γίνονται “αντιμνημονιακοί”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε