Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόλαφος το Ποτάμι κατά του Θεοχάρη: Κατάντησε κουραστικός, να παραδώσει την έδρα του

Κόλαφος το Ποτάμι κατά του Θεοχάρη: Κατάντησε κουραστικός, να παραδώσει την έδρα του

H είδηση για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη δεν έπεσε σαν κεραυνός στο Ποτάμι, καθώς οι σχέσεις του με τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν κάτι περισσότερο από εχθρικές.

Μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης από τον Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος μέσω του NewsIt δεν απέκλεισε να ιδρύσει και νέο κόμμα, ήρθε η απάντηση του Ποταμιού που είναι πραγματικά καταπέλτης για τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Θεοχάρης προσπαθούσε την άνοιξη του 2015 να πείσει τό κόμμα να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρούσε τον Αλέξη Τσίπρα ανίκητο. Εν συνεχεία, σύμφωνα με το Ποτάμι, το χειμώνα του 2015 προσπαθούσε να τους πείσει να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ γιατί το Ποτάμι πέφτει, ενώ την άνοιξη του 2016 προσπαθούσε να τους πείσει να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία γιατί ο Μητσοτάκης ανεβαίνει.

Μάλιστα, το Ποτάμι τον κατηγορεί πως στο συνέδριο του κόμματος προσπάθησε να μαζέψει υπογραφές για να διεκδικήσει την αρχηγία αλλά δεν τα κατάφερε. Η ανακοίνωση συνεχίζει: “μας τρέλαινε λίγο όλους στο Ποτάμι με τις συνεχείς μετατοπίσεις του αλλά το υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία”.

Όπως αναφέρει το κόμμα σήμερα τον κάλεσαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά από καταγγελίες δεκάδων στελεχών ότι τους καλούσε να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη μιας νέας πολιτικής κίνησης και αντί να έρθει ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Ποτάμι.

Τέλος, το Ποτάμι υπενθυμίζει στον Χάρη Θεοχάρη πως οι βουλευτές δεν εκλέχθηκαν με σταυρό αλλά με λίστες ζητώντας του ουσιαστικά να παραδώσει την έδρα του και να αρχίσει “από το μηδέν μια νέα αρχηγική καριέρα”.

Πάντως, στη δήλωση της ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Θεοχάρης αφήνοντας αιχμές κατά του Ποταμιού δήλωσε πως δεν έχει νόημα πλέον να είναι στο Ποτάμι, αφού διαφωνεί με περισσότερα από όσα συμφωνεί. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε