Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόλια Τσαρουχά για Νοτοπούλου: «Η κοπέλα είναι γνωστή σ’εμένα»

Κόλια Τσαρουχά για Νοτοπούλου: «Η κοπέλα είναι γνωστή σ’εμένα»

«Με την κυρία Νοτοπούλου γνωριζόμαστε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα μέσα απο κοινωνικές δράσεις και μέσα απο τους άλλους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ και ειχαμε επαφή και συζητούσαμε».

Αυτό τόνισε μέσα απο το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρία Κόλια Τσαρουχά για την τοποθέτηση της κ. Νοτοπούλου ως εκπροσώπου του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα. Η κ. Κόλια Τσαρουχά ανέφερε μεταξύ άλλων, πως «η κοπέλα, το κορίτσι αυτό ειναι γνωστή σε μένα απο την παρουσία της σε κοινωνικές δράσεις στην περιοχή και ειναι κρίμα να λένε ορισμένοι οτι θα καπελωθώ απο την ίδια. Μα και οι συνάδελφοι μου στην Αθήνα αισθάνονται οτι τους καπελώνει το Μαξίμου; Δεν ειναι σοβαρά αυτά». «Η ιδέα», προσθέτει, «ανήκε στον πρωθυπουργό, που απο τον περασμένο Μάιο μου είχε πει: “Μαρία να κάνουμε κάτι για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης, ενα γραφείο οπου θα έρχονται εκει οι ξένοι ηγέτες και οχι στην Αθήνα”. Με αυτή την έννοια», ειπε η υφυπουργός, «αποκτά ουσιαστικό ρόλο ο χαρακτήρας της Θεσσαλονίκης ως “συμπρωτεύουσα”».

«Πιστεύω» πρόσθεσε «οτι θα έχουμε καλο αποτέλεσμα στη συνεργασία μας με την κ. Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της που ηδη έχουμε αρχίσει και μελετάμε τις πρώτες παρεμβάσεις μας».

Σε οτι αφορά την πίεση των δανειστών και την πιθανότητα εκλογών αν δεν κλείσει η διαπραγμάτεση η κ. Κόλια ειπε μεταξύ άλλων οτι οι εκλογές δεν θα προσφέρουν καμια λύση στα προβλήματα. «Οι εκλογές ειναι στη φαντασία ορισμένων. Τι θα αλλάξει αν για παράδειγμα έρθει η ΝΔ τα ίδις δεν θα κάνει με αυτά που έκανε και πριν; Θα αλλάξει τίποτα; Ίδια πολιτική δεν εφαρμόζεται;»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε