Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κόμμα με Καρατζαφέρη και στελέχη που παραιτούνται από τους ΑΝΕΛ;

Κόμμα με Καρατζαφέρη και στελέχη που παραιτούνται από τους ΑΝΕΛ;

Με τον εμφύλιο στους Ανεξάρτητους Έλληνες να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ήδη άρχισαν τα σενάρια για την ίδρυση νέου κόμματος.

Οργιάζουν τα σενάρια για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα αποτελείται από εκείνους που παραιτούνται από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με κύκλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαρρέουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αποχώρηση βουλευτών και στελεχών.

Σύμφωνα με αυτούς τους κύκλους και όσα διαρρέουν είναι πιθανόν τα παραιτηθέντα στελέχη να προσχωρήσουν σε ένα νέο πολιτικό φορέα στον οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Νίκος Νικολόπουλος και όλα εκείνα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είτε αποχώρησαν ήδη είτε σκοπεύουν να το πράξουν στη συνέχεια.

Οι ίδιοι κύκλοι, όπως ισχυρίζονται αυτός ο νέος πολιτικός φορέας λίγο πριν τις επόμενες εκλογές, θα διαπραγματευτεί τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτατου κεντροδεξιού μετώπου.

Το σίγουρο είναι ότι όπως αποτυπώνονται οι συνεχείς πολιτικές ζυμώσεις, οι επόμενες εκλογές θα βρει τα κόμματα παντελώς αλλαγμένα, αλλά και νέα πολιτικά σχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαθαίνει ο “εμφύλιος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Παραιτήθηκε και ο Δ. Σταμάτης – Μήνυμα Καμμένου στο Facebook: “Tους λυπάμαι”

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

“Πόλεμος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – “Είσαι αποστάτης” απαντά ο Καμμένος στον Μανώλη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε