Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αμίλητη η Ντόρα Μπακογιάννη [pic, vid]

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αμίλητη η Ντόρα Μπακογιάννη [pic, vid]

Τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά. Τα μαύρα γυαλιά της κρύβουν το βλέμμα της. Στηριζόμενη σε μια πατερίτσα, η Ντόρα Μπακογιάννη βγήκε, για πρώτη φορά από την ανακοίνωση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από το σπίτι της Αραβαντινού.

Το πρόσωπό της ανέκφραστο. Φορούσε, φυσικά, μαύρα, ένα παντελόνι και μια μπλούζα. Στηριζόταν σε μια πατερίτσα για να περπατήσει. Βγαίνοντας από το σπίτι, συνάντησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, στάθηκε για να της μιλήσει και χωρίς να κοιτάξει προς την πλευρά όπου βρίσκονταν οι κάμερες, μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε.

Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημοσίως η Ντόρα Μπακογιάννη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σε ηλικία 99 ετών, ο πρώην πρωθυπουργός έφυγε από τη ζωή περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα τη; 29ης Μαΐου. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 07:00 έως τις 13:30 την Τετάρτη (31.05.2017) στη Μητρόπολη και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία του.

Τα τηρηθεί 4ημερο πένθος και η κηδεία του θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού. Η ταφή του πρώην πρωθυπουργού θα γίνει στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων την Πέμπτη 1 Ιουνίου. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη σύζυγό του, Μαρίκα, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2012.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε