Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου: Προδότης ο Παυλόπουλος, ξεφτιλισμένος ο Τσίπρας

Κωνσταντοπούλου: Προδότης ο Παυλόπουλος, ξεφτιλισμένος ο Τσίπρας

Βαρείς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο “προδότη” και τον Αλέξη Τσίπρα “ξεφτιλισμένο”.

«Ας υπάρξει κι ένα μέτρο στις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, που κάνει δήθεν επαναστατική γυμναστική δήθεν υπεράσπισης της χώρας, όταν και ο ίδιος είναι μεταξύ των προδοτών και πρωτεργατών της υποβάθμισης και της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της δημοκρατίας της χώρας μας» είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και αναφερόμενη στις τελευταίες προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας και Ερντογάν.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν δεν πιστεύει πως αυτό που λέει είναι πολύ “χοντρό”, η απάντησή της ήταν: «Δεν μου φαίνεται χοντρό, μου φαίνεται ακριβές».

«Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία», τόνισε επίσης η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σημειώνοντας πως «η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία, Μπορεί να μην επιβλήθηκε με τανκς…».

«Ας κάνει εκλογές ο κ. Τσίπρας όποτε έχει κέφια, κι αν βρει την ψήφο του» είπε, προεξοφλώντας την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ενώ έκανε και… αυτοκριτική γιατί «ο κ. Τσίπρας έκανε κάποιες επιλογές πολύ νωρίς, και λυπάμαι για τον εαυτό μου που δεν το διέγνωσα έγκαιρα».

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι έχει χαρακτηρίσει ξεφτιλισμένο τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πήρε… τίποτα πίσω: «Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα. Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει», τόνισε και πρόσθεσε: «Αν σας φαίνεται βαρύ το ξεφτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για παρακρατικού τύπου παρέμβαση στη δικαιοσύνη και για επίδειξη αντιδημοκρατισμού και αυταρχικότητας από «κυβερνητικούς τύπους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε