Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου κατά Βούτση για Siemens: Με έχει αποκλείσει από το γραφείο μου!

Κωνσταντοπούλου κατά Βούτση για Siemens: Με έχει αποκλείσει από το γραφείο μου!

Την ατάκα που χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητά μας χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που επιτέθηκε ξανά στον διάδοχό της Νίκο Βούτση αλλά και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Αιτία; Μα φυσικά η κατάθεση Στουρνάρα για την υπόθεση της Siemens.

Αρχικά, δεν θεώρησε τυχαίο πως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αφαίρεσε το πόρισμα για τη Siemens από την ιστοσελίδα της Βουλής την πρώτη εβδομάδα της θητείας του. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Κατηγόρησε τον ΠτΒ πως παράνομα την έχει αποκλείσει από το γραφείο της, όπου διατηρεί το προσωπικό της αρχείο για τη Siemens.

Και τέλος, δεν γλίτωσε από τα πυρά της η Τασία Χριστοδουλοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. «Ο ΠτΒ Βούτσης ζήτησε την άδεια του Στουρνάρα για να τον καλέσει στη Βουλή και η Τ. Χριστοδουλοπούλου τον ρωτούσε μήπως κουράστηκε. Τυχαίο;», αναρωτήθηκε, χωρίς να δώσει την απάντηση «δεν νομίζω».

 

Ο ΠτΒ Βούτσης αφαίρεσε το πόρισμα για τη Siemens από την ιστοσελίδα της Βουλής την πρώτη εβδομάδα της θητείας του. Τυχαί…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Wednesday, 23 December 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε