Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου reloaded: Αυτοί εξαγόρασαν τους συνεργάτες μου [vid]

Κωνσταντοπούλου reloaded: Αυτοί εξαγόρασαν τους συνεργάτες μου [vid]

Εξαγορά στενών της συνεργατών από συγκεκριμένα πρόσωπα κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι είπε για Τσίπρα, Ραχήλ Μακρή και… δραχμή.

Τις καταγγελίες του συνεργάτη της Διαμαντή Καραναστάση επανέλαβε η επικεφαλής της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επιτέθηκε εκ νέου προσωπικά στον εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW και δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, της ΛΑΕ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για “τρία πρόσωπα δήθεν υπεράνω υποψίας, δήθεν επαναστάτες, δήθεν αριστερούς” τα οποία στη συνέχεια κατονόμασε και κατηγόρησε για εξαγορά τριών, όπως υποστήριξε συνεργατών της.

“Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου” είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Ξέρω, πως είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες, δεν θα επιτρέψω αυτό ξανά να συμβεί” είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια κατήγγειλε και μια προσπάθεια “εξαγοράς”, τέταρτου συνεργάτη της:

“Η Δέσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο”.

“Πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια”, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. “Θα πάω μέχρι τέλους, θα καθαρίσει το τοπίο”, πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δέσποινας Κουτσούμπα που έγραψε στο Facebook:

“Παλιά λέγανε ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύτιμος. Φαίνεται ότι έχει φτηνύνει πολύ πια.

Η “απόπειρα εξαγορας” για την οποία μιλάει αυτή τη στιγμή η Ζ. Κωνσταντοπουλου στον ΣΚΆΙ, για να ξέρετε. Τα πολιτικα αργοτερα”

Στην ανάρτηση της το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρέθεσε τη συνομιλία της με τον Αντώνη Σιγάλα, πίσω από την οποία η Ζωή Κωνσταντοπούλου είδε απόπειρα εξαγοράς.

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών της Πλεύσης με άλλες δυνάμεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι: “Οποιαδήποτε συμμαχία προϋποθέτει καθαρές δυνάμεις και καθαρά πρόσωπα”.

Διευκρίνισε ότι διατηρεί άριστη σχέση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τον οποίο τρέφει προσωπική εκτίμηση ενώ ζήτησε να αξιοποιήσουν την καταγγελία στη ΛΑΕ, ζητώντας ουσιαστικά να απομακρυνθεί ο Παναγιώτης Σωτήρης.

Ο Παναγιώτης Σωτήρης είχε νωρίτερα απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κάνοντας λόγο για χυδαία επίθεση και σχεδόν αρρωστημένη αναζήτηση «συνωμοτών». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για Τσίπρα, Σώρρα και Ραχήλ Μακρή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε στη συνέχεια ότι δεν έχει καμιά επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως είπε πρόδωσε τον λαό.

Όταν ρωτήθηκε για τον Αρτέμη Σώρρα είπε ότι “νομιμοποιούμε σοβαροποιώντας πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Υποβιβάζουμε το επίπεδο της συζήτησης”.

Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ή αν είναι υπερ της παραμονής στο ευρώ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε μάλλον διφορούμενα: “Δεν είμαι με κανένα νόμισμα, τα νομίσματα είναι μόνο μέσα…”

Ωστόσο στη συνέχεια κατήγγειλε ξανά την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Δεν είμαι αντιευρωπαϊστρια από εμμονή, η ευρωπαϊκή ένωση αυτή τη στιγμή είναι δεσποτεία.

Η χώρα τελεί υπό πολιτική και οικονομική κατοχή, σκοπός μας η αποκατάσταση της ελευθερίας και της δημοκρατίας”.

Τέλος δεν έλειψαν οι μπηχτές για την πρώην φίλη της Ραχηλ Μακρή για την οποία άφησε υπονοούμενα ότι προσέγγισε την Πλεύση προκειμένου να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες.

“Η Ραχήλ Μακρή με την κατάθεση της διακήρυξης διαχώρισε την πορεία της, εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τι προσδοκά ο καθένας από αυτή την προσπάθεια, και τι προσδοκά για τον εαυτό του.

Στην Πλεύση δεν υπάρχουν χορηγοί και νταβατζήδες, δεν μοιάζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα…” κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε