Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κόντρα Καρατζαφέρη – Τσίπρα στην Βουλή για την Κυριακή

Κόντρα Καρατζαφέρη – Τσίπρα στην Βουλή για την Κυριακή

Η κλεισμένη φωνή του Γιώργου Παπανδρέου δεν του επέτρεψε να απαντήσει στην ώρα του πρωθυπουργού.

Αντ’ αυτού όμως απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Δεν έλειψαν και οι κόντρες Καρατζαφέρη – Τσίπρα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του κόμματός του απέναντι στα επεισόδια.

Ο κ. Πάγκαλος είπε οτι πέρυσι η νεολαία αντέδρασε σε μία πρόκληση που ήταν ισχυρή και εξέφρασε την επιθυμία της να αλλάξει ο τρόπος ζωής της, να υπάρξουν προοπτικές απασχόληση, ένα καλύτερο αύριο. “Αυτό”, πρόσθεσε, “από μερικούς απεκλήθη επανάσταση. Εμείς δεν είμαστε κατά της επαναστατικών οραμάτων αλλά αυτή θα έπρεπε να είναι η κατάκτηση επιστήμης, αλλαγή στους όρους και συνθήκες εργασίας, δηλαδή κοινωνική μεταρρύθμιση για την οποία η Κυβέρνηση εργάζεται έχει στόχο.
 
Ο κ. Καρατζαφέρης αφού κατέθεσε τη λύπη και συμπάθεια του στην οικογένεια του Αλέξη είπε οτι αφορμή για την ερώτηση είναι μια κραυγή απόγνωσης όλων καταστηματαρχών της Αθήνας.

Κάλεσε τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να διαψεύσει δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο τελευταίος φέρεται να δήλωσε πως το κόμμα του δεν έχει μετανιώσει για τα επεισόδια του περυσινού Δεκεμβρίου.
«’Εχει γίνει λάθος στη διατύπωση… Δεν μπορεί ένα κόμμα να αβαντάρει» τα επεισόδια, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση.

«Κατανοώ απολύτως την αγωνία του κ. Καρατζαφέρη τις τελευταίες ημέρες να είναι στο φως της δημοσιότητας, ιδίως τώρα που έχουμε νέο διαχειριστή στην πολυκατοικία και πολλοί βουλευτές του λοξοκοιτούν προς το ρετιρέ», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η πολυκατοικία της δεξιάς δεν έχει κόκκινο φωτάκι… Λίγη τσίπα κ. Τσίπρα», απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

«Έχετε πολύ μεγάλο άγχος να προσελκύσετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας, δεν το κάνετε με το σωστό τρόπο», ανταπάντησε ο κ. Τσίπρας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε