Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τις δηλώσεις Κουμουτσάκου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου για τη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

“Ο κ. Κουμουτσάκος δεν έχει προφανώς υπόψιν του τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία καταγράφουν ιστορικά χαμηλά 16μήνου, στη σκιά οικονομικών και πολιτικών συγκυριών παγκοσμίου βεληνεκούς”, αναφέρει απάντηση στην ΝΔ το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προσθέτοντας “όσο κι αν ο κ. Κουμουτσάκος επιθυμεί να αποδώσει την παγκόσμια χρηματιστηριακή αναταραχή στην ελληνική κυβέρνηση, φοβούμαστε ότι η πραγματικότητα και η κοινή λογική τον διαψεύδουν”.
“Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικός. H κυβέρνηση εργάζεται σταθερά για ανάκαμψη και τη σταθερότητα της οικονομίας”, καταλήγει το κείμενο απάντησης.

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στη σημερινή δραματική πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών τόνισε: “Μας ανησυχεί βαθύτατα η δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας.

Συνδέεται, άλλωστε, με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί.
Καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε