Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κόντρα Μητσοτάκη – Συμπιλίδη μέσω facebook!

Κόντρα Μητσοτάκη – Συμπιλίδη μέσω facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2012 | 22:39
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2012 | 15:26

“20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες” του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Συμπιλίδης “ανταλλάσσουν” βαριές κουβέντες μέσω social media. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών, σχολιάζοντας την αρχική υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς, μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί».Η απάντηση ήρθε μέσω Facebook από τον Γιώργο Συμπιλίδη. «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού» έγραψε καυστικά.

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες».
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Γιώργου Συμπιλίδη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς, τελικά «αποσύρθηκε», ύστερα από πολλές αντιδράσεις, εντός και εκτός ΝΔ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ο Συμπιλίδης – Προσωπική ήττα για τον Σαμαρά


Άλλη μία αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012Tags: FACEBOOK

   Διαδώστε αυτό το άρθρο