Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κόντρα Χρυσοχοϊδη-ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα Χρυσοχοϊδη-ΣΥΡΙΖΑ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2009 | 16:59
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2009 | 21:00

"Πόλεμος" δηλώσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων ξέσπασε ανάμεσα...

στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης υποστήριξε ότι άλλα του έλεγε ο Α.Τσίπρας στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους και άλλα ανέφερε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προκαλεί κατάπληξη η ανακοίνωση τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τριήμερο εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, καθώς βρίθει από ψεύδη και ανακρίβειες και συνηγορεί επιπόλαια σε μια απολίτικη ιδεολογία της σύγκρουσης με προφανείς ψηφοθηρικούς στόχους", σημείωνε ο Υπουργός.
Αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κατηγορούσε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι, «με απίστευτη βία διέταξε τις αστυνομικές δυνάμεις να εφαρμόσουν το δόγμα της μηδενικής ανοχής, παραβιάζοντας όλη τη σχετική νομοθεσία και το Σύνταγμα".

Στον κ. Χρυσοχοΐδη απάντησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κ. Τσίπρας, ο οποίος σημείωσε ότι “παρά το καθεστώς τρόπου που στήθηκε το προηγούμενο διάστημα, δεκάδες χιλιάδες νέες και νέοι έδωσανμαζικά το παρόν ειρηνικά και περιφρουρημένα στις εκδηλώσεις.

Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι εκτός από τη μηδενική ανοχή στους διαδηλωτές, η κυβέρνηση επιδεικνύει και μηδενική ανοχή στην πολιτική κριτική.


Ανταπαντώντας και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει  ότι "στα πλαίσια της επικοινωνίας του κ. Χρυσοχοίδη με τους πολιτικούς αρχηγούς επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.  Η θέση μας ήταν σαφής. «Θα συμμετάσχουμε μαζικά στις ειρηνικές εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου». Η εκ των υστέρων ενοχοποίηση της επικοινωνίας από πλευράς του κ. Χρυσοχοϊδη εισάγει νέα πολιτικά ήθη στην πολιτική πρακτική. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για να υπερασπιστεί τις επιλογές του, προσωποποίησε τις πολιτικές αντιθέσεις".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο