Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κόντρες για τα μέτρα στη Βουλή

Κόντρες για τα μέτρα στη Βουλή

Επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή.

“Πήραμε τα πιο επώδυνα μέτρα. Όταν η χώρα έχει πρόβλημα διάσωσης, ιδεολογικές  και άλλες διαφορές πάνε στην άκρη.Τα ΜΜΕ μας έλεγαν να πάρουμε μέτρα και τώρα αναπτύσσουν μια φιλολογία γιατί «πήρατε τα μέτρα» και φοβίζουν τον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Δένδιας από τη Ν.Δ. μίλησε για μέτρα, ανάλγητα, απολύτως απαράδεκτα, άχρηστα και επιζήμια για την οικονομία.

Την πολιτική Καραμανλή υπερασπίστηκε γι’ ακόμα μια φορά ο Προκόπης Παυλόπουλος. Μίλησε για μέτρα πρωτοφανή και σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα προεκλογικά είπε ο Γ. Παπανδρέου.
“Ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός ύστερα από την επιδείνωση της κρίσης ειπε την αλήθεια ότι αμέσως τον Οκτώβριο έπρεπε να ληφθούν τα μέτρα για να μη φτασει το έλλειμμα σε διψήφιο αριθμό. Η αλήθεια είναι ότι το έλλειμμα ήταν 8,5 %”, είπε.

Ο Αγγελος Τζέκης από το ΚΚΕ μίλησε για ρεσιτάλ υποκρισίας και πολιτικού θράσους από όσους χρησιμοποιούν μελοδραματικούς όρους περί χρεοκοπίας για να παραπλανήσουν λαό για να δεχθεί μέτρα.

Ο Μάκης Βορίδης από το ΛΑΟΣ εμφανίστηκε συναινετικός λέγοντας οτι ο δανεισμός της Ελλάδας είναι εθνική αναγκαιότητα. Εμφανίστηκε ωστόσο αντίθετος στα μέτρα που εξαγγέλθηκαν.
 
Ο Φώτης Κουβέλης από το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για σκληρά μέτρα χωρίς αποτέλεσμα. Είναι δυσβάσταχτα και μονομερή τα μέτρα, είπε χαρακτηριστικ.α
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε