Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κόντρες στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ: Χρυσοχοίδης σε Βενιζέλο: Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια!

Κόντρες στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ: Χρυσοχοίδης σε Βενιζέλο: Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια!

Σκληρές κόντρες και διαφωνίες στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία διέκοψε τις εργασίες της για τις 16.00. O κ. Βενιζέλος ζήτησε την διακοπή για να συναντηθεί με την τρόικα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης παίρνοντας τον λόγο είπε στον κ.Βενιζέλο: “Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέτρα!”
Τότε ο κ.Βενιζέλος του απάντησε: “Η τρόικα ζητεί μέτρα 6 δις εκ των οποίων το 1,2 δις από μισθούς και 2,9 δις από συντάξεις. Με τα προηγούμενα προγράμματα είχαμε περικοπές 1,6 δις σε μισθούς και 3,5 δις στις συντάξεις. Θέλεις να τα ψηφίσουμε αυτά;”

Και συνέχισε: “Η Κ.Ο. θα αποφασίσει δημοκρατικά!” (για την ιστορία, η εισήγηση Βενιζέλου ψηφίστηκε ομόφωνα…)

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε “Ο Στουρνάρας δεν μπορεί να το παίζει τροχονόμος. Ο λαός δεν έχει πλέον τις ίδιες αντοχές.”

Ο Χρήστος Αηδόνης – ανήκει στην ομάδα Λοβέρδου – είπε ότι είναι λάθος να καλλιεργούμε την ψευδαίσθηση περί αναίμακτων μέτρων. Αν καταρριφθεί αυτή η ψευδαίσθηση, ο λαός θα πιστέψει ότι τον έχουμε εξαπατήσει”.

Ο Συμεών Κεδίκογλου, αναρωτήθηκε για το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας και την εξαγορά του υγιούς κομματιού της από την Πειραιώς, ποιό θα είναι το νεο καθεστώς των εργαζομένων και τι θα γίνει με τους μικρομετόχους.

Ο κ. Ιωάννης Δριβελέγκας, είπε ότι μας εξέπληξε όλους ότι το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι οι αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου.

Αίσθηση προκάλεσε η μακροσκελής επιστολή Λοβέρδου την οποία μοίρασε στους βουλευτές και με την οποία ζητεί να μην περάσει η αλλαγή στο νόμο Διαμαντοπούλου. (διαβάστε την είδηση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος:Αιχμές κατά Στουρνάρα – Τα 10 σημεία που κατέθεσε σε Σαμαρά

Μέχρι 8 Αυγούστου η τελική λίστα με τα μέτρα των…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε