Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κορινθία: Τι λέει ο Μπεγλίτης για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

Κορινθία: Τι λέει ο Μπεγλίτης για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

Πολίτες στο Κιάτο αποφάσισαν να αποκαθηλώσουν τις ταμπέλες που οι Πάνος Μπεγλίτης, από το ΠΑΣΟΚ και Κώστας Κόλλιας από τη ΝεΑ Δημοκρατία είχαν τοποθετήσει στα πολιτικά τους γραφεία.

Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία στη μνήμη του «Άγνωστου Ματωμένου Πολίτη» χθες και αποφάσισαν να μην επιτρέψουν σε κανέναν πολιτικό να αναρτήσει προεκλογική αφίσα ή κάποια ταμπέλα στην πόλη τους.

Αφότου αποκαθήλωσαν τις ταμπέλες οι κάτοικοι κόλλησαν στις πόρτες των πολιτικών γραφείων των δύο βουλευτών το σημείωμα του 77χρονου φαρμακοποιού ο οποίος έδωσε χθες τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Μπεγλίτης, σε δήλωσή του, μίλησε για «πράξεις μιας μικρής μειοψηφίας» οι οποίες «συμβάλλουν στην υπονόμευση της πολιτικής ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών, αξιοποιώντας την επώδυνη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει ο λαός μας».

Αναφέρει, επίσης, ότι «είναι γνωστό από την ιστορία ότι η καταδίκη σε συλλογική ευθύνη οδηγεί σε αντιδημοκρατικές και αντικοινοβουλευτικές λύσεις. Τον κίνδυνο τέτοιων ενδεχομένων λύσεων έχουμε όλοι το δημοκρατικό καθήκον να αποτρέψουμε».

Ο κ. Μπεγλίτης προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση η συλλογική κοινωνική και πολιτική διαμαρτυρία, ως θεμελιώδες και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, που αποτελεί κατάκτηση με αγώνες και θυσίες, δεν μπορεί να ταυτίζεται με τυφλές αντιδράσεις βίας και εκφοβισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολιτικοί εκτός πραγματικότητας, δε σεβάστηκαν το χαμό ενός ανθρώπου

Σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδας – Συγκλονισμένη όλη η χώρα από την αυτοκτονία του 77χρονου – Δραματική αύξηση 45% των αυτοκτονιών σε ένα χρόνο

Αμαύρωσαν με τα επεισόδια τον τόπο της τραγωδίας – Τραυματίστηκε γυναίκα δημοσιογράφος

Τόπος προσκυνήματος το σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος – “Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια”

“Εγώ αυτό δε το λέω ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ”

“Το ματωμένο μνημείο του Αγνώστου Πολίτη” – ΦΩΤΟ και VIDEO

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε