Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής: Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα… στη Ραφήνα! Τσίπουρα και πενιές με Νατάσα Παζαϊτη (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία από εφημερίδα Spirto
Φωτογραφία από εφημερίδα Spirto

Σε γνωστό τσιπουράδικο της Ραφήνας εθεάθη πριν από δύο εβδομάδες ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαϊτη και μία φίλη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, είναι από τις ελάχιστες φορές που το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, αφού το πρόγραμμα της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαϊτη είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Για φαγητό και ποτό

Αποφεύγοντας το… κλεινόν άστυ, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τον δικό τους κύκλο στα Μεσόγεια κι έτσι, με σύμμαχο και τον καλό καιρό, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη αποφάσισαν να διασκεδάσουν πηγαίνοντας αρχικά για φαγητό και στην συνέχεια για ποτό σε ένα από τα πιο γνωστά ουζερί της πόλης τους.

Στην παρέα βρισκόταν μία καλή φίλη της Νατάσας και οι τρεις τους έφτασαν στην αγαπημένη ταβέρνα του πρώην πρωθυπουργού στη Ραφήνα. Εκεί πληροφορήθηκαν από τους θαμώνες ότι στις “Παλιές Αναμνήσεις”, ένα από τα πιο γνωστά ουζερί της Ραφήνας, γινόταν μια βραδυά με ζωντανή μουσική.

Χωρίς κοστούμια και γραβάτες, φορώντας τζιν παντελόνι, μία μπλε μπλούζα κι ένα λευκό γιλέκο, ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο συγκεκριμένο μαγαζί με την σύζυγό του και τη φίλη της.

Φωτογραφία από εφημερίδα Spirto

Εκεί η παρέα διασκέδασε με την… ψυχή της, με την ορχήστρα μάλιστα να κάνει… ουκ ολίγες φορές το χατήρι του πρώην πρωθυπουργού και να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια.

Φωτογραφία από εφημερίδα Spirto

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το τσίπουρο έρεε άφθονο στο τραπέζι, με τους εργαζόμενους μάλιστα να γνωρίζουν τις… προτιμήσεις του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους πελάτες του καταστήματος.

Πηγή: Εφημερίδα Spirto

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε