Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωστής Στεφανόπουλος: Αύριο στις 14:00 η κηδεία του

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η οικογένειά του, πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι και αλλά και κόσμος που τον αγάπησε για το ήθος του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πουν αύριο Τρίτη (22.11.2016) το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο.

Η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών το βράδυ της Κυριακής (20.11.2016) μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Βουλής

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθύτατη συγκίνησή μου για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σημειώνοντας ότι «ο Κωστής Στεφανόπουλος κατά τη μακρά δημόσια πορεία του υπηρέτησε με εντιμότητα πολιτικές αρχές και διακρίθηκε σε κρίσιμες στιγμές του πολιτικού βίου της χώρας για τη γενναιότητα και την παρρησία του» ενώ «ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε το αξίωμά του με την υποδειγματική αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον όπως και τη διεκδίκηση και προβολή όλων των αξιών και προταγμάτων που ενώνουν και δεν διχάζουν τον λαό».

«Ο σεβασμός και η αγάπη με την οποία ο ελληνικός λαός τον περιέβαλε ήταν η αναγνώριση του εξαίρετου πολιτικού ήθους του, αλλά και της σεμνότητας και απλότητας που τον χαρακτήριζαν. Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε