Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Κοτσάνα” από Ραχήλ! Έκανε off shore την… πολυκατοικία του Θεοχάρη!

Φωτό twitter / @rachelmakri
Φωτό twitter / @rachelmakri

Το… φυσάει και δεην κρυώνει η Ραχήλ Μακρή μετά από την επική γκάφα στην οποία υπέπεσε, με… θύμα της τον βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη. “Πόσο πια θα ξεφτιλιστείς;” της απάντησε εκείνος με αφορμή μια… “μαϊμού” off shore στην Αγγλία!

Θες η εποχή του ίντερνετ, κατά την οποία οι γκάφες είναι αν μη τι άλλο πιο εύκολες, θες το… χόμπι κάποιων στο διαδίκτυο για κυνήγι μαγισσών, όπως και να το χαρακτηρίσουμε, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, έκανε μία… πατάτα δίχως προηγούμενο!

Ένα έγγραφο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, θεώρησε -χωρίς προφανώς να το ψάξει καλύτερα- πως επρόκειτο για off shore εταιρεία του Χάρη Θεοχάρη!

Μάλιστα στο μήνυμά της ήταν ιδιαίτερα καυστική -ως συνήθως- αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: “Βρε βρε σιγανά ποταμάκια. Τι ειναι αυτές οι εταιρείες Χάρη Θεοχάρη κομπιουτερά;“.

 

Η απάντηση του βουλευτή του Ποταμιού… πληρωμένη: “Η εταιρία αυτη ηταν η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενα και ήμουν ο διαχειριστής. Ζουσα στην Αγγλία, δεν ειναι offshore“!

 

Ενώ αργότερα, στην… συζήτηση που “άνοιξε” στο Twitter, ο κ. Θεοχάρης, απευθυνόμενος στην Ραχήλ Μακρή, είπε: “Πόσο πια θα ξεφτιλιστείς;“.

Ακόμη να σημειώσουμε πως ο Χάρης Θεοχάρης απείλησε την Ραχήλ Μακρή πως αν δεν σταματήσει τα υποννοούμενα προς το πρόσωπό του θα προσφύγει στη δικαιοσύνη…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε