Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κούγιας: Η Εξεταστική έχει έγγραφα της Siemens που δεν έχει αξιοποιήσει!

Η Αικατερίνη Τσακάλου ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Αικατερίνη Τσακάλου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αναξιοποίητα στοιχεία για το σκάνδαλο της Siemens αλλά και προσωπικές απειλές για εκείνη και την οικογένειά της καταγγέλει μέσω του δικηγόρου της η Αικατερίνη Τσακάλου.

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο δικηγόρος της Αικατερίνης Τσακάλου, Αλέξης Κούγιας για τους φόβους της εντολέως του.

Μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, ο κ. Κούγιας έκανε νέες αποκαλύψεις και είπε οτι η κα Τσακάλου τον έχει εξουσιοδοτήσει να αποκαλύψει οτι τόσο η Εξεταστική Επιτροπή, όσο και η δικαιοσύνη έχουν στα χέρια τους φακέλους και έγγραφα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην αλήθεια. 

“Είναι απορίας άξιον”, είπε ο κ.Κούγιας, “γιατί αυτά τα στοιχεία δεν έχουν αξιοποιηθεί”. ‘Οπως είπε, η πελάτης του γνωρίζει οτι  έχουν κατασχεθεί από την Siemens, έγγραφα, φάκελοι αλλά και σκληροί δίσκοι υπολογιστών οι οποίοι δεν έχουν παρουσιαστεί ως στοιχεία.

Πρόσθεσε οτι η κα Τσακάλου είναι διατεθειμένη να βρεθεί ξανά ενώπιον της εξεταστικής για να την βοηθήσει περισσότερο στο έργο της και να πει όσα γνωρίζει.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός οτι ο κ. Κούγιας κατήγγειλε πως η τελευταία εμφάνιση της πρώην γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου ενώπιον της εξεταστικής δεν ήταν και τόσο ανώδυνη. ‘Οπως είπε, η εντολέας του δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από συγκεκριμένα μέλη της εξεταστικής, χωρίς να τα κατονομάσει, που έφτασαν ακόμα και σε προσωπικές απειλές. ‘Εφτασε βουλευτής να απειλήσει την κα Τσακάλου και για το ίδιο της το παιδί, σύμφωνα με τον κ. Κούγια!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε