Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κουβέλης: “Εγώ χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνώ με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ”

Κουβέλης: “Εγώ χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνώ με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ”

“Εξακολουθώ να λεω το ίδιο που έλεγα προεκλογικά, δε θα πάρω μέρος σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης προσθέτοντας: “Η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να έχει εκείνες τις δυνάμεις που επέλεξε ο λαός με την ψήφο του”.

“Η πρότασή μας για οικουμενική κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που μπορούν να υπηρετήσουν τη σταδιακή αποδέσμευση από τη δανειακή σύμβαση και την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη, αλλά να ενσωματώνεται παράλληλα η ετυμηγορία του λαού, δηλαδή η αντίθεσή του στο μνημόνιο”, τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Επαναδιατύπωσε ότι δεν διεκδικεί τίποτα για τον εαυτό του, ενώ διέψευσε ότι υπάρχει κάποια πρόταση για τον ίδιο να αναλάβει πρωθυπουργός.

Επίσης, έκανε λόγο για υπαναχώρηση του Σύριζα από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, με βάση την επιστολή του επικεφαλής του Σύριζα προς την ΕΕ.

Δήλωσε επίσης, ότι από αύριο κιόλας, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ζητηθεί η χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς και να επανέλθει η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οικουμενική … ασυνεννοησία και απειλές για άμεση χρεοκοπία

23,8% και πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Δημοσκοπήσεις δίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ 25%

Επιστολή Τσίπρα στους ευρωπαίους – Πουθενά οι λέξεις ακύρωση ή κατάργηση του μνημονίου

“Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του λαού για τρία υπουργεία”!

Σκληρή επίθεση Κουβέλη σε Τσίπρα:”Μπορούσες να φτιάξεις κυβέρνηση και δεν την έφτιαξες”

Πόρτα της Μέρκελ στον Τσίπρα: “Η καγκελάριος συναντάται μόνο με αρχηγούς κρατών”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε