Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρας τεστ για το ΠΑΣΟΚ η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Κρας τεστ για το ΠΑΣΟΚ η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Η συνεδρίαση θα γίνει στην “Αθηναϊδα” στο Βοτανικό και η προσέλευση κορυφαίων στελεχών, μετά τη ανοιχτή πρόσκληση του προέδρου κόμματος, θα κρίνει σε πρώτο βαθμό την ενότητα και το βαθμό συνοχής του κόμματος με βάση τα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, καθώς επίσης και ο εκτελών χρέη γραμματέα του Κινήματος Πάρις Κουκουλόπουλος τις προηγούμενες μέρες επιδόθηκαν σε ένα μαραθώνιο τηλεφωνημάτων προκειμένου να προσκαλέσουν τα κορυφαία στελέχη του κόμματος που αδρανοποιήθηκαν οικειοθελώς ή όχι το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες:
στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ θα παρίστανται, εκτός από τους νυν βουλευτές που θεωρείται αυτονόητη  παρουσία τους:
– ο γραμματέας του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καρχιμάκης,
– οι πρωην υπουργοί και βουλευτές Χρήστος Παπουτσής, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, Δημήτρης Ρέππας, Θεόδωρος Πάγκαλος (..παρά το θέμα ηγεσία που έθεσε), Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Πεταλωτής, Κατερίνα Μπατζελή, Σωκράτης Ξυνίδης, Νίκος Αθανασάκης, Μανώλης Όθωνας κ.α.

Ηχηρή απουσία θα είναι εκείνες της Άννας Διαμαντοπούλου με την οποία χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε τηλεφωνική συνομιλία σε καλό κλίμα, ωστόσο η κυρία Διαμαντοπούλου επεσήμανε ότι το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο που έχει θέσει δε συμβάλλει στην επανεκκίνηση του Κινήματος και της παράταξης γενικότερα, αντιθέτως, «διευκολύνει» τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Αντώνη Σαμαρά στη κατεύθυνση συγκρότησης ενός μεγάλου κεντροδεξιού μετώπου.

Απόντες επίσης θα είναι ο Γιάννης Ραγκούσης που έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ, ο Ηλίας Μόσιαλος, που δεν προσεκλήθη και ο Κώστας Σκανδαλίδης, προσφάτως διαγραφείς από την Κ.Ο, η πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αλλά και ευρωβουλευτές όπως  η επικεφαλής Μαριλένα Κοππά, η Άννυ Ποδηματά, ο Σπύρος Δανέλλης και ο Κρίτων Αρσένης. Άγνωστο παρέμενε μέχρι χθες τι θα έκανε η Βάσω Παπανδρέου.

Διαβάστε

Διαμαντοπούλου σε Βενιζέλο: Ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε