Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κραυγή απόγνωσης Ρακιντζή στους δικαστές για να καταπολεμηθεί η διαφθορά

Κραυγή απόγνωσης Ρακιντζή στους δικαστές για να καταπολεμηθεί η διαφθορά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.01.2013 | 15:42
Πρώτη δημοσίευση: 22.01.2013 | 15:42

«Πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, γιατί στον πόλεμο της διαφθοράς τελικός κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Χωρίς καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να έχουμε καλά αποτελέσματα» τόνισε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να τον ενημερώσει για την ετήσια έκθεσή του.

Ο κ. Ρακιντζής απηύθυνε έκκληση στους δικαστές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, καθώς έχει συσσωρευτεί πολύς όγκος εκκρεμών υποθέσεων για να αντιμετωπισθεί η διαφθορά.

Όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει «τι νέα υπάρχουν» στο ζήτημα αυτό, ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης είπε: «Η διαφθορά μειώθηκε κατά ποιότητα, δηλαδή έγινε πιο φτηνό το φακελάκι. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση. Ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δουλεύουν καλά».
«Και αυτό είναι καλό νέο» σχολίασε ο κ. Παπούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Ρουκετοπόλεμος" υπουργών με τους δικαστές για το χτύπημα στο Mall - Κύκλοι Δένδια: Εξαιτίας μειοψηφίας δικαστών διαφεύγουν τρομοκράτες"

   Διαδώστε αυτό το άρθρο