Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυπριακό: Οργισμένος Κοτζιάς σε Αναστασιάδη “Πες τους να μη με βρίζουν”! [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Μια αποκάλυψη του newsit.gr που… δεν διαψεύστηκε και αυτό έχει τη σημασία του
– Έναν εντονότατο διάλογο είχαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη
– Οι φωνές τους ακούστηκαν σε ολόκληρο το λόμπι του ξενοδοχείου!
– Οι δυο τους προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με έναν διάλογο μπροστά στις κάμερες, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον δεν τους… δικαίωσε
– Δείτε το βίντεο και διαβάστε όλο το παρασκήνιο της έντασης για το Κυπριακό

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, το newsit.gr σας αποκάλυψε έναν έντονο καβγά μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Νίκου Αναστασιάδη. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό δεν διαψεύστηκε επισήμως, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας απλά να τονίζει πως δεν θα σχολιάσει “κουστομπολιά”.

Αυτό βέβαια δεν συνιστά επίσημη διάψευση και όπως σας είχαμε ενημερώσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr η διάσταση απόψεων μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγο στην Γενεύη όταν έγινε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη και του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά.

Οι δυο άνδρες τσακώθηκαν άγρια στο λόμπι του ξενοδοχείου και οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν σχεδόν σε όλο το κτίριο!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Κοτζιάς είπε σε έντονο ύφος στον Νίκο Αναστασιάδη: “Πες στους ανθρώπους σου να μη με βρίζουν“.

Η διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ο οποίος είχε δηλώσει με νόημα ότι “όλοι έχουμε ιστορικές ευθύνες για το Κυπριακό”.

Κυπριακό: “Ρήγμα” και στην Τουρκία! Αποστάσεις Ακιντζί από Ερντογάν

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν, ωστόσο, μπροστά στις κάμερες για έναν σύντομο διάλογο, ωστόσο είναι φανερό πως μεταξύ τους υπήρχε ένταση…

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv

Κάτι που έχει ακόμη τη σημασία του, είναι πως στο επίμαχο απόσπασμα, ο Νίκος Κοτζιάς λέει στον Νίκο Αναστασιάδη ακριβώς όσα είπε και στην απάντησή του προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι δηλαδή δεν το έβαλε η Ελλάδα στα πόδια, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να μοιάζει εκνευρισμένος….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε