Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κύπρος:Σεβόμαστε την Ελλάδα αλλά εμείς θέλουμε το ευρώ

Κύπρος:Σεβόμαστε την Ελλάδα αλλά εμείς θέλουμε το ευρώ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2012 | 09:35
Πρώτη δημοσίευση: 09.05.2012 | 09:26

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών τονίζει πως ''η θέση της Κύπρου είναι στην Ευρωζώνη''.

Στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Βάσος Σιαρλή σχολιάζει την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα και υπογραμμίζει πως ''σέβεται τις αποφάσεις του ελληνικού λαού, όμως η Κύπρος πρέπει να είναι διπλά προετοιμασμένη για να αποφύγει την επανάληψη των λαθών που έγιναν στην Ελλάδα''.

Με τις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα ασχολείται για τρίτη ημέρα ο Τύπος στην Κύπρο. Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» έχει τίτλο «Παιχνίδι με την εντολή- Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα» και σημειώνει ότι «οι εξελίξεις στην Αθήνα ανησυχούν την Λευκωσία».

Η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» μιλά για «θρίλερ για γερά νεύρα ο σχηματισμός κυβέρνησης» και σημειώνει ότι ο Α. Σαμαράς αναμένεται να κάνει κινήσεις , «αφού στελέχη του κόμματος του ζητούν να ξεκινήσει διάλογο με την κεντροδεξία, ως αντιστάθμισμα στα αριστερά ανοίγματα Τσίπρα».

Η «Χαραυγή» έχει τίτλο «ΘΡΙΛΕΡ» και γράφει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείει πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ». Σύμφωνα με την εφημερίδα μέχρι την Παρασκευή θα διαφανεί, αν η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές.

Ο «Πολίτης» γράφει για «Παιχνίδια εντολής για τις νέες εκλογές» και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει διαχείριση μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης». Επίσης, αναφέρεται σε εκτιμήσεις διεθνών ΜΜΕ, τα οποία «βλέπουν εκτός ευρώ την Ελλάδα».

Ο «Φιλελεύθερος» έχει τίτλο «Καμία προοπτική για σχηματισμό κυβέρνησης». Επίσης κάνει λόγο για «εκβιασμό» Τσίπρα αναφορικά με την απόσυρση των δεσμεύσεων Βενιζέλου - Σαμαρά στην ΕΕ Τέλος ,κάνει λόγο για «Συναγερμό στις Βρυξέλλες», οι οποίες ανησυχούν για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης :   Διαδώστε αυτό το άρθρο