Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυριακή στις 12 η συνάντηση Παπούλια με Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο – Μετά κατ’ ιδίαν με Καμμένο, Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο και Κουβέλη

Κυριακή στις 12 η συνάντηση Παπούλια με Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο – Μετά κατ’ ιδίαν με Καμμένο, Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο και Κουβέλη

– Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ άλλα έλεγαν δημοσίως και άλλα έκαναν στο παρασκήνιο
– Παράθυρο αισιοδοξίας απο τον Κ. Παπούλια
– Βενιζέλος: Πιέστε τον ΣΥΡΙΖΑ για οικουμενική –  Όλος ο διάλογος – Φωτο και video NewsIt
– Κατέθεσε την εντολή ο Ευ. Βενιζέλος – Εφυγε απο το Προεδρικό χωρίς να κάνει δηλώσεις
– Ακυβέρνητη η Ελλάδα – Διορισμένος δικαστής θα λάβει κρίσιμες αποφάσεις για οικονομία – Σκόπια
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το Newsit

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικά με Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο και στη συνέχεια θα έχει κατ΄ιδίαν συναντησεις με Παπαρήγα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο και Κουβέλη.

Οι εξελίξεις βρίσκονται πια στα χέρια του Κάρολου Παπούλια προκειμένου να βρεθεί λύση καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα υπάρχουν κρισιμότατες στιγμές για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου κατάθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, μετά τις άκαρπες συναντήσεις με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φτάνει στο Προεδρικο Μέγαρο

Κατα τη συνάντηση που κράτησε περίπου 15 λεπτά ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια οικουμενική κυβέρνηση.

Ολος ο διάλογος είχε ως εξής:

Ευ.Βενιζέλος: Πρόεδρε ήρθα να σας ενημερώσω συνοπτικά για τα αποτελέσματα της διερευνητικής μου εντολής. ΝΔ και ΔΗΜΑΡ συμφωνούν στην ανάγκη και τη δυνατότητα για οικουμενική κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού διετούς θητείας με σκοπό την υπέρβαση του μνημονίου. Όρος και προϋπόθεση όμως είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έλαβα όμως θετική απάντηση και εκεί πρέπει να εστιαστούν οι προσπάθειές σας.

Κ. Παπούλιας: Υπάρχουν ψήγματα αισιοδοξίας, ελπίζω να στυμβάλλω γιατί μπροστά μας έχουνμε δύσκολες μέρες καθώς έχουμε τη συναδρίαση του ΕΚΟΦΙΝ, την Πέμπτη τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και την Παρασκευή τη Σύνοδο Κορυφής.

Διαβάστε Οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βενιζέλου
Ακυβέρνητη η Ελλάδα – Διορισμένος δικαστής θα λάβει κρίσιμες αποφάσεις για οικονομία – Σκόπια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε