Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κόρη του και 8 φίλες της έκαναν “έφοδο”! [pic]

Φωτό: Facebook / Kyriakos Mitsotakis
Φωτό: Facebook / Kyriakos Mitsotakis

Ένα βιβλίο… επιχείρησε να διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ανάγνωσή του διακόπηκε… αιφνιδίως! Δείτε την ανάρτηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σχέσεις που διατηρεί ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα social media είναι οι… καλύτερες! Συχνά – πυκνά ο πρόεδρος της ΝΔ τα χρησιμοποιεί για πολιτικούς και όχι μόνο λόγους…

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η φωτογραφία δείχνει τον ίδιο να κάθεται σε μια πολυθρόνα, έχοντας πάνω του ένα βιβλίο.

Γύρω του, ωστόσο, υπάρχουν εννέα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η κόρη του, Δάφνη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, αναφέρει πως επιχείρησε να περάσει το απόγευμα του Σαββάτου διαβάζοντας ένας βιβλίο, πριν γίνει η… έφοδος από την κόρη και τις φίλες της.

Τα σχόλια και τα likes κάτω από τη φωτογραφία είναι αμέτρητα, ενώ να σημειώσουμε πως ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις που σχετίζονται με την οικογένειά του και δη με την κόρη του. Όπως αυτή στην οποία την είχε χαρακτηρίσει… Ολυμπιονίκη τον περασμένο Αύγουστο.

Δείτε την ανάρτησή του

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε