Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Κυβέρνηση” η Τρόικα στην Ελλάδα;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η Γερμανία το θέλει και η Κομισιόν απλά το διαψεύδει, δεν λέει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο. Τα σενάρια ξεκίνησαν από Ολλανδία, ζήτησαν αυστηρή επιτροπεία, ύστερα ήρθε το πρακτορείο Reuters να μιλήσει για κανόνες αποικιοκρατίας και στο τέλος η ίδια η Καγκελάριος έκανε τις φήμες… πρόταση.

ύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, μιλώντας σε συνεδρίαση των Χριστιανοδημοκρατών, η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι στη Σύνοδο της Κυριακής θα τεθεί το ενδεχόμενο μόνιμης επιτήρησης των υπό ευρω – διάσωση χωρών.
Στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών που συμμετείχε στη συνεδρίαση σημείωσε ότι η Μέρκελ αναφέρθηκε στη “μόνιμη επιτήρηση”.

Ο “οικονομικός κυβερνήτης” της Ελλάδας έχει μάλιστα ονοματεπώνυμο, πολλοί αναφέρονται στον Χορστ Ράιχενμπαχ τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας που είναι ήδη στη χώρα μας και όχι τυχαία είναι Γερμανός…

Το μόνο που έκανε η Κομισιόν ήταν να διαψεύσει πως έχει λάβει αίτημα από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκχώρηση εκτελεστικών εξουσιών στην ομάδα εργασίας.

Δηλαδή η Ελλάδα δεν έκανε αίτημα.
Στην Ελλάδα στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος έσπευσε να πει, σχεδόν την ίδια ώρα : “εάν κάποιοι νομίζουν ότι ζούμε υπό κανονικές συνθήκες και εφαρμόζουμε μία πολιτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε, περικοπών και λιτότητας, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος”.
Και το ερώτημα πλέον είναι ποια θα είναι η φόρμουλα επιτροπείας για την Ελλάδα που θα συζητηθεί και ποιο όνομα θα έχει, αφού όπως ομολογεί η Κυβέρνηση “δεν εφαρμόζουμε την πολιτική που θέλουμε”, ούτως ή άλλως.

Διαβάστε επίσης:
Ανατριχίλα! Reuters : Ετοιμάζεται άνευ προηγουμένου παρέμβαση της Ευρώπης στην Ελλάδα – Η Ελλάδα θα γίνει αποικία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε