Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΛΑΟΣ: «Η χώρα πάει σε εκλογές»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η τρόικα έρχεται ξανά στην Αθήνα και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εκτιμά πως αυτά που θα βρει, θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε εκλογές. Η τρόικα θα βρει ανεπαρκή ευρήματα κατά την προσεχή επίσκεψή της στην Ελλάδα», επεσήμανε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη των εκπροσώπων του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ στην Αθήνα.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την εκτίμηση του ΛΑΟΣ, «μπορεί να δώσει άλλοθι στην Ευρώπη για να μην προχωρήσει στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων του περασμένου Ιουλίου, κάτι που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στις εκλογές».

Επίσης σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με την επαναδιαμόρφωση των κριτηρίων για τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, θεωρεί ότι «η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η εθνική βιώσιμη σύνταξη». Κατά την εκτίμηση του κόμματος «αν περιμένουμε από εμβαλωματικές λύσεις τύπου ΕΚΑΣ, τότε όλοι θα οδηγηθούν στην απόλυτη πενία».

Όσον αφορά στις εξελίξεις στην οικονομία ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι «κανένας δείκτης της οικονομίας δεν δείχνει προοπτική ανάκαμψης. Αντίθετα, η επέκταση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ θα επιδεινώσει την ήδη απελπιστική κατάσταση της αγοράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πυρετός επαφών Βενιζέλου για το ραντεβου της 22ας Αυγούστου με την τρόϊκα

Κόβουν το ΕΚΑΣ σε 15.000 συνταξιούχους!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε