Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΛΑΟΣ κατά Γεωργιάδη-Βορίδη: «Καριερισμός και μεγαλοαστική έπαρση»

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

«Φουντώνει» η κόντρα του ΛΑΟΣ με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη μετά την παραίτηση των δυο τελευταίων από τη βουλευτική τους έδρα και την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.

Λίγο αφού έφυγαν από τα γραφεία της Συγγρού, όπου συναντήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά, οι δυο πρώην (πια) βουλευτές του ΛΑΟΣ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το βουλευτικό τους αξίωμα στον πρόεδρο της Βουλής.

Αντικαθίστανται από τους Χρήστο Καλαποθαράκο και Μανούσο Ντουκάκη, επιλαχόντες βουλευτές του ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής και την Β’ Αθηνών, αντίστοιχα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, σχολίασε την προσχώρηση των κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία με την έξης δήλωση: «O καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της Νέας Δημοκρατίας».

ΛΑΟΣ: Οργανωμένη επίθεση

Νωρίτερα, έντονη ήταν και η αντίδραση του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη για τις δηλώσεις των δυο μετά την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωση του κόμματος έγινε λόγος για «μέρος ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του», εξαιτίας της άρνησης του κόμματος να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, η προσχώρηση «δεν είναι προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το ΟΧΙ μας, γνωρίζαμε ότι θα έχει παρενέργειες».

Και η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ καταλήγει: «Οι εκβιασμοί και οι πιέσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, μπορεί να ευνούχισαν ηθικά ηγεσίες κομμάτων, χαλύβδωσαν όμως την ηθική του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει κρίση και γνωρίζει να αντιδρά όταν πρέπει και όπως πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσχώρησαν στη ΝΔ Βορίδης-Γεωργιάδης – «Με τη ΝΔ η Ελλάδα δε θα γίνει Συρία»

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε