Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Το ΔΝΤ παίζει τον “μουτζούρη”! Μήνυμα στη Μέρκελ: Μάζεψε τον Σόιμπλε!

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

– Σφοδρή επίθεση του πρωθυπουργού σε ΔΝΤ, Σόιμπλε και ΝΔ!
– Είπε: Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Ταμείο δεν θέλει να χρηματοδοτήσει το ελληνικό πρόγραμμα
– Επίθεση στο ΔΝΤ: Δεν έχει το θάρρος της γνώμης του! Ορισμένα στελέχη του παίζουν προσωπικά παιχνίδια!
– Το ΔΝΤ δεν έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν θέλει να ρίξει το φταίξιμο στην αδιαλλαξία του Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος
– Δεν θα ανεχτούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας! Παίζουν με τη φωτιά – Δεν μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση αν δεν είμαστε στην ίδια σελίδα!
– Αιχμές κατά Σόιμπλε: Παρακαλώ την καγκελάριο Μέρκελ να αποθαρρύνει τον Σόιμπλε από δηλώσεις του τύπου “Οι Έλληνες ζούν πάνω από τις δυνατότητές τους”!
– Μίλησε για “πυρομανείς” που παίζουν με τα σπίρτα στην αποθήκη με τα πυρομαχικά!
– “Μασάζ” και σε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Έχω εμπιστοσύνη στους βουλευτές και τα στελέχη – Όλοι μαζί θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση
– Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο live blogging του newsit.gr με φωτογραφίες και βίντεο

Το μίνι Eurogroup που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 10.02.2017 στις Βρυξέλλες δεν μας έκανε… σοφότερους, αφού το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης δεν ήρθε -για ακόμη μία φορά- και πλέον τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ διαπίστωσε “πρόοδο“, ωστόσο κυβερνητικές πηγές εμφανίστηκαν απαισιόδοξες, τονίζοντας πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση όσο συνεχίζονται “οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ”!

Με τα δεδομένα αυτά, το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου μοιάζει πια με τον… μεγάλο τελικό της διαπραγμάτευσης και αν αυτή η ημερομηνία χαθεί, τότε το τοπίο θα γίνει ακόμη πιο “θολό”. Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει την απάντησή του μετά τις τελαυταίες εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα γίνονται στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ από το live blogging του newsit.gr

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε