Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαφαζάνης: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε! (VIDEO)

Λαφαζάνης: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε! (VIDEO)

Χάος στην κυβέρνηση και ”μπάχαλο” στον ΣΥΡΙΖΑ.Λίγο πριν τον Λαφαζάνη ο Στρατούλης δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει με πρώτο μέλημα την μονομερή διαγραφή του χρέους.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του καλεί το λαό να δώσει τη «χαριστική βολή» στην κυβέρνηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριχνε μια… βόμβα!

«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «αδειάζοντας» επί της ουσίας τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κρύβει πως θέλει εκλογές.

Η δήλωση Λαφαζάνη σήμανε… συναγερμό στην Κουμουνδούρου και εκτιμήσεις λένε πως όσα είπε, δεν ήταν τυχαία. Άλλωστε, απομένουν μόλις λίγοι μήνες μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει ένα ενιαίο κόμμα.
Ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν είναι σύμφωνος με αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Και ενώ ο κ. Λαφαζάνης υποστήριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να κυβερνήσει, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε στο ΣΚΑΙ πως «θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας».

Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους, είπε επίσης ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός ΠΑΣΟΚ και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – Ραγδαίες εξελίξεις με απανωτές παραιτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: η κυβέρνηση παραπαίει ο λαός να δώσει τη χαριστική βολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο-Ζήτησαν να αναλάβει διορισμένος Επίτροπος τα οικονομικά της Ελλάδας

Η Κυβέρνηση στον αέρα ενόψει μέτρων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε