Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

«Λάθος η κίνηση Κάτσελη-Καστανίδη»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάλεσμα προς όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την υποψηφιότητα Βενιζέλου απηύθυνε ο Φίλιππος Πετσάλνικός, που δε συμφωνεί με την απόφαση των δυο πρώην υπουργών να ιδρύσουν κόμμα.

«Είναι λάθος η δημιουργία αυτής της κίνησης. Χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση το ΠΑΣΟΚ τώρα. Η πλατιά προοδευτική παράταξη τους χρειάζεται όλους, και γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος τέτοιες κινήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πρόεδρος, ο κύριος Βενιζέλος, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και πρέπει να δώσουμε τη στήριξη, και δίνουμε αυτή τη στήριξη, χωρίς επιφυλάξεις. Γιατί ο αγώνας που θα δώσει και η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε ο κ. Πετσάλνικος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Όπως κι άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, έτσι και ο κ. Πετσάλνικος δε λέει όχι στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μετά τις εκλογές. «Τα προβλήματα πλέον, για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό, δε μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν, εάν δεν υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση και ευρύτερη αποδοχή των κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν, όχι μόνο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, αλλά κυρίως μέσα στον ελληνικό λαό, μέσα στην κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνική Συμφωνία το όνομα του κόμματος Κατσέλη – Καστανίδη

Μετακομίζει ο Ε. Βενιζέλος από το υπουργείο στην Ιπποκράτους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε