Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεφτά υπάρχουν μέχρι το τέλος Ιουνίου – Τι είδαν στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Λεφτά υπάρχουν μέχρι το τέλος Ιουνίου – Τι είδαν στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

– Τσακαλώτος και Δραγασάκης είχαν επίσημη ενημέρωση, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 8
– Τι απάντησε ο Ευ. Τσακαλώτος στην ερώτηση του Γ. Παπακωσναντίνου αν στο τέλος Ιουνίου θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις
– Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις του βουευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ταμειακά αποθέματα τελειώνουν και χρήματα υπάρχουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, όπως φαίνεται απο τις αντιδράσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, βουλετή του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 8.

Ο κ. Τσακαλώτος μαζί με τον κ. Δραγασάκη επισκέφτηκαν το Γενικό Λογηστήριο του κράτους για να πληροφορηθούν την κατάσταση των οικονομικών της χώρας. Οταν ο κ. Τσακαλώτος ρωτήθηκε απο τον Γ. Παπακωνσταντίνου- επίσης καλεσμένο στην εκπομπή- για το μέχρι πότε υπάρχουν χρήματα εκείνος απέφυγε να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία και είπε μόνο οτι η χώρα έχει λεφτά για την επόμενη περίοδο.

Στην ερώτηση του Γ. Παπακωνταντίνου αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί οτι τέλος Ιουνίου θα μπορούν να δοθούν μισθοί και συντάξεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως τα οικονομικά της χώρας μετά απο δύο χρόνια μνημονίου “είναι όπως τα είχαμε προβλέψει. Η ύφεση δημιουργεί κι άλλη ύφεση και άρα τα οικονομικά του κράτους δεν είναι καλά”.

Σε αυτό το σημείο ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης που επίσης βρισκόταν στο στούντιο είπε οτι “πρέπει να τους είπαν οτι είναι μέχρι τέλος Ιουνίου”.

“Δεν μας είπαν οτι είναι μέχρι τέλος Ιουνίου” απάντησε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε οτι οι βουλευτές πληροφορήθηκαν για την οικονομική κατάσταση της χώρας σε γενικές γραμμές.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΧΙ από Τσίπρα στην Οικουμενική – Οδηγούν την χώρα πάλι στις κάλπες! – Πλήρες αδιέξοδο από ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε