Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λεβέντης: Κατεβάσατε τα παντελόνια και υπογράψατε το 3ο Μνημόνιο

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε για άλλη μια φορά, σε διάστημα λίγων ημερών, ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε πως έχει… δικτατορικές τάσεις, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πια έχει φτάσει στο 16% και οι ΑΝΕΛ στο.. 1%.

Είστε άφρονες, αφελείς ή έχετε δικτατορικές τάσεις είπε ο Βασίλης Λεβέντης και στη συνέχεια ήταν… ακόμη πιο σκληρή! «Ανάθεμα εάν οι πολίτες γνώριζαν τι υπογράψατε στο τρίτο Μνημόνιο. Ανάθεμα, εάν ξέρατε και εσείς που το ψηφίσατε. Εσείς κατεβάσατε τα παντελόνια και τα υπογράψατε όλα….» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε ένα ξέσπασμά του από το βήμα της Βουλής αναφερόμενος στο ασφαλιστικό και τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε κοιτώντας τα έδρανα της συμπολίτευσης «επί πέντε χρόνια υποσχόταν σε όλους και για όλα, ότι έχετε λύσεις, ότι θα ενώσετε το τόξο του νότου, ότι θα σκίζατε τα μνημόνια και ότι θα διαπραγματευτείτε σκληρά και θα πολεμούσατε την Μέρκελ και τώρα φέρνετε αυτά τα μέτρα. Και ζητάτε από τους αγρότες να πληρώσουν αλλά όχι από τους εαυτούς σας; Εσείς διορίζεται τα δικά σας παιδιά μετακλητούς στα υπουργεία. Ο αγρότης όμως και οι άλλοι να πληρώσουν…».

Αναφερόμενος στην τροπολογία για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών είπε πως δεν είμαστε αντίθετοι να μπουν όροι για να είναι βιώσιμα και να λειτουργούν με κανόνες, αλλά «γιατί τέσσερις οι άδειες όπως θέλει ο κ. Παππάς;». «Έχετε κάποια έκθεση βιωσιμότητας να μας δείξετε; Εγώ από τα στοιχεία που υπάρχουν σε μια μελέτη διαβάζω ότι η Βουλγαρία έχει 10 τηλεοπτικούς σταθμούς, η Γαλλία έχει 36, η Γερμανία έχει 44, η Κύπρος που είναι πολύ μικρότερη της χώρας έχει 10, η Μεγάλη Βρετανία 14 και η Ελλάδα 10; Από πού λοιπόν ο κ. Παππάς θέλει να τα κάνει 4;».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, απάντησε και στους υπαινιγμούς που αισθάνθηκε ότι έκανε μιλώντας ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σχετικά με το κανάλι που διέθετε, λέγοντας «θα μπορούσα να μιλήσω και εγώ για το ραδιόφωνο Κόκκινο, που ξέρουμε πως δημιουργήθηκε, αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ θα σας πως όλα τα κανάλια συνέχισαν να λειτουργούν με το νόμο Ρέππα που θεωρούσε ότι όποιο κανάλι λειτουργούσε είναι και νόμιμο. Το πρόβλημα του νόμου Ρέππα ήταν ότι δεν έβαλε κανόνες λειτουργίας». Αναφορικά δε με τις προθέσεις της κυβέρνησης ο κ. Λεβέντης είπε πως πάει με την αδειοδότηση που προωθεί να εξυπηρετήσει «διαπλεκόμενους φίλους της» για αυτό και ενεργεί με αυταρχικές αποφάσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε