Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λεβέντης: Περικοπές 200 ευρώ στις συντάξεις για εξοπλιστικό “μαμούθ”! [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Τη μεγάλη ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τη σύγκλιση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, θα θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες, δεν αμφιβάλλει ότι όλοι οι Έλληνες θα το δεχόντουσαν με ευχαρίστηση.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: “Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. για να προσθέσει:

Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον Πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο“.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε